Nellemieke

dierenarts Nellemieke

Praktijk

Dierenarts van Dierenkliniek de Singels is Nellemieke van Dinter (1972). Zij is in januari 2001 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit van Utrecht. Voor ze bij Dierenkliniek Zuiderpark in dienst kwam, nam ze bij verschillende dierenartsenpraktijken waar.

In januari 2004 werd in Ypenburg Dierenkliniek De Singels geopend. Nellemieke woont met haar man Lennart van Kranenburg, zoon Joost en dochter Annekee boven de praktijk. Lennart werkt ook als dierenarts en wanneer het nodig is kunt u hem ook treffen bij De Singels.

Op de foto is Nellemieke te zien met hun eerste hond Tommie, een bijzondere kruising tussen een koningspoedel en een Duitse herder. (Tommie is inmiddels overleden.)

De assistentes van onze praktijk

Ilyani

assistente Ilyani

Ilyani de Leeuw van Weenen heeft natuurlijk de mooiste achternaam van ons allemaal. Na haar afstuderen als Paraveterinair en dierverzorger MBO niveau 4 is Ilyani in oktober 2011 bij de Singels komen werken. Eind 2012 heeft ze vanuit de praktijk de cursus Veterinair Voedingsconsulent afgerond. Van jongs af aan wilde ze al met dieren werken, maar na een snuffelstage wist ze het zeker: ik word dierenartsassistente! Ilyani houdt veel van katten, maar haar droom blijft een huis vol met dieren. Haar hobbies zijn paardrijden, maar ook zonder dieren zit ze niet stil want Ilyani danst graag. Voor de iets rustiger momenten pakt ze regelmatig haar haakwerkjes op.

Heidi

assistente Heidi

Heidi Hoogenraad is een geboren en getogen Rijswijkse, opgegroeid met de lieve kruising Labrador/Duitse Staande Sjaak, kippen en konijnen. In 2010 is ze begonnen met de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente in Barneveld. Na het halen van haar diploma heeft Heidi kortstondig bij een praktijk in Delft gewerkt. Vanaf januari 2012 is ze met veel plezier werkzaam bij Dierenkliniek de Singels. Thuis heeft ze 2 roodwitte katers Jop en Pim en op stal staat een hele lieve 25 jaar oude pony die ze al 20 jaar verzorgt. Haar hobbies zijn paardrijden, handwerken en motorrijden. Sinds de zomer van 2014 gaat echter de meeste aandacht uit naar dochter Lenja, uiteraard het liefste meisje van de wereld voor trotse ouders Heidi en Wim!

Maaike

assistente Maaike

Maaike van Wijlen heeft in 2011 de MBO opleiding Diermanagement afgerond aan het Lentiz te Maasland. Vervolgens is ze bij het Wellant in Gouda klaargestoomd tot Paraveterinair, waarna ze ruim een jaar bij een dierenkliniek in Rotterdam ervaring heeft opgedaan. Ze is in 2014 bij ons in Ypenburg terecht gekomen als waarneemster voor de zwangere Heidi. Dat beviel zo goed dat we haar niet meer laten gaan en ze hier zal blijven werken. Maaike is ook een geboren dierenfanaat en opgegroeid met vogels, cavia's en last but not least een teckel. Zelf heeft ze momenteel geen huisdieren, maar ze kan regelmatig wel haar hart ophalen op de boerderij van haar ouders. Haar hobby is, het zal u niet verbazen, paardrijden.